• Ustalarla Söyleşi: Konuğumuz Kaptan Gusto lakaplı Milliyet yazarı ve gastronomi uzmanı Süreyya Üzmez

Bu ay “Ustalarla Söyleşi“ etkinlikleri kapsamında, Kaptan Gusto lakaplı Milliyet yazarı ve gastronomi uzmanı Süreyya Üzmez’i ve Trilye Restoranlar Koordinatörü Engin Şad ‘ı ağırladık. Süreyya Üzmez, engin bilgisi ve sempatik tavırları ile öğrencilerimizin sorularını cevapladı ve bizlerle hayata ve gastronomiye dair tecrübelerini paylaştı. Hepimizin yüreklerine dokundu, en değerli emanetimiz gençlerimizi hayallerinin peşine düşmeleri konusunda yüreklendirdi. Kendisinden okulumuzun mutfağında öğrencilerimize yemek pişirme sözü aldık. Katkıları için Denge Anadolu Lisesi olarak çok teşekkür ediyoruz ve en kısa zamanda mutfağımızda görmeyi bekliyoruz.