Üniversite Hazırlık

“Sıradan bir eğitim yok, Özel Denge Eğitim Anadolu Lisesi Var ”

Özel Denge Eğitim Anadolu Lisesi olarak ASIL GÖREVİMİZ öğrencilerimizi akademik ve kültürel birikimi ile hayat tecrübesi yüksek, yabancı dil bilen, değer yargıları gelişmiş biçimde ÜNİVERSİTEYE HAZIRLAMAKTIR.

Okulumuzun eğitim sistemi, öğrencinin dışarıdan etüt, özel ders vb. almadan tüm ihtiyaçlarının okul içerisinde karşılanmasına yönelik oluşturulan sıra dışı bir sistemdir.

TYT ve AYT sınavlarına hazırlık çalışmalarımızı 9.sınıftan başlayarak planlıyoruz. Her yıl önceki yılların konu tekrarları ve düzenli olarak uygulanan deneme sınavları ve sınav sonuç analizleri ile öğrencimizin gelişimini 9.sınıftan itibaren düzenli olarak takip ediyoruz.

Amacımız özel okula gidip aynı zamanda dershane ve özel derslerle desteklenme ihtiyacının getirdiği maddi ve fiziksel yükü ortadan kaldırarak tüm ihtiyaçların aynı kurum çatısı altında ve okul saatleri içerisinde karşılanmasıdır.