Alman Üniversitelerine Hazırlık

Dünyanın her ülkesinden sınav ile öğrenci alan ve 30 ülkeden yüzlerce kişinin başvurduğu Alman Devlet  Üniversiteleri giriş sınavında her sene üstün başarı gösteren ve hedefledikleri fakültelere girmeye hak kazanan öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz.

Her eğitim-öğretim döneminde, talepte bulunan öğrencilerimizi  TYT ve AYT  sınavlarına hazırlarken eş zamanlı olarak Alman Devlet Üniversitelerine de hazırlıyoruz. Talep eden öğrencilerimiz için ayrı bir hazırlık sınıfı açılarak, okul müfredatına ilave olarak sınav içeriği ve tekniği konusunda özel olarak eğitim verilmektedir. Böylelikle öğrencimiz okulumuzdan mezun olduğunda hem Türkiye'de hem de Almanya'da üniversite okuyabilme konusuda seçeneklere sahip olmakta, seçenekler içerisinde kendisine uygun olanı belirleyebilmektedir.