Uzaktan Eğitim

ONLINE DERS PROGRAMIMIZ

• 9 ve 10. Sınıflarda haftada 20 saat İngilizce dersi olmak üzere günde 8 saat haftada 6 gün toplamda 48 saat online dersler yapılır. 3 haftada bir Pazar günleri tarama sınavları vardır.

• 11. Sınıflarımız iki ayrı ekip ile çalıştırılır. Bir ekip öğretmen tüm derslerden 9 ve 10. Sınıf konularını tekrar ederken, diğer ekip 11. Sınıf konularını anlatır. Dersler günde 8 saat, haftada 48 saat olarak yapılır. Her 15 günde bir TYT-AYT Deneme Sınavları uygulanır.

• 12. Sınıflarımız tamamen YKS sınavına yönelik iki ekip öğretmen ile çalışır. Yapılan dersler tamamen YKS sınavına yöneliktir. Günde 8 saat olmak üzere haftada 48 saat ders yapılır. Her hafta Türkiye Genelinde uygulanan tüm kurumsal sınavlar ve farklı yayınevlerinden hazırlanan TYT ve AYT deneme sınavları uygulanır.

TEKRAR VE SORU ÇÖZÜM KAMPI

• Kamp 2 haftalık bir sürede uygulanır.

• Geçmişe dönük konulardan ve her dersten sabah bireysel soru çözümleri ile başlar. Online üzerinden soru çözümleri takip edilmektedir.

• Öğleden sonra yapılamayan soruların çözümleri öğretmenler tarafından online dersler aracılığıyla yapılır.

• Öğrencinin konu eksikleri tespit edilir ve bire bir özel derse alınarak eksikler kapatılır.

VELİ TOPLANTILARIMIZ

• Öğrencimizin gösterdiği gelişim ve başarı grafiği ile ilgili her velimiz ile bireysel online toplantılar yapılır.

• Toplantılarda öğrencimizin aldığı Düzey Kontrol Sınavı (DKS) notları, Deneme Sınav netleri, Online ders devamsızlıkları, okudukları kitaplar, ödevleri ve öğretmen görüşleri ile ilgili bilgilendirmeler yapılır. Bu konuda hazırlanan raporlar, tablo ve istatistikler şeklinde velimize sunulur.