Sanat Eğitimi & Etkinlikler

Okulumuzda müzik, edebiyat,resim, tiyatro ve sinema eğitimini çok önemsiyoruz. Yüksek medeniyetlerin yüksek sanat birikimleriyle var olduklarını, bunu da ancak sanat birikimleri yüksek bireylerin yapabildiğini biliyoruz. Öğrencilerimize sanatın ne olduğunu, nasıl yapıldığını, toplumlara katkısını öğretiyoruz.

Öğrencilerimize teorik müzik derslerinde müzik tarihi, endüstrisi, Türk ve dünya müzikleri, büyük müzisyen biyografileri öğretiyor, kulak, şan, solfej ve enstrüman eğitimi veriyoruz Bahçemizde  oluşturduğumuz sahnemizde enstrüman çalmalarına ve diledikleri türde müzik yapmalarına olanak tanıyoruz .Bahçemizde oluşturduğumuz sahnede öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz hem şarkı söyleme hem enstrüman çalma fırsatı buluyorlar .

‘Müzikli perşembeler’

Perşembe günleri öğle yemeklerimizi bahçemizde müzik eşliğinde yiyoruz.Bu şekilde günlük yoğun tempomuz içerisinde  rahatlama ve eğlenme imkanı buluyoruz.

Edebiyat derslerinde öğrencilerimize olabildiğince kitap okutuyor ve onları yazmaya teşvik ediyoruz. Okuma ve yazmaya alışan öğrencilerimizin araştırma ve gözlem yeteneklerini geliştirmeyi hedefliyoruz.

Fotoğrafçılık ve resim alanında ilgisi olan öğrencilerimizin fotoğraf ve resimlerini okulumuzda sergiliyor, dansa ilgisi olan yetenekli öğrencilerimizin bu yeteneklerini icra edebilmeleri için yine bahçemizi onların kullanımına sunuyoruz.