Veli Görüşleri

Sayın Denge Eğitim Yetkilileri ve Değerli Öğretmenleri,

Ben öncelikle yıllardır emek veren tüm öğretmenlerinizin emekleri ve özverileri için buradan çok teşekkür etmek istiyorum.

Tatil planlarımızı rahatça yapabilmemizi de sağlayan akademik takvim duyurunuz için de ayrıca teşekkürler. Görünen o ki, ders kampları ile, yoğun tekrarlarla, haftada 6-7 adet günlük sınavlarla, tabir-i caizse “tam gaz yola devam” ediyoruz.Şimdiye değin başarıları ,üniversiteye giren gurur listelerinizle tastiklenip onaylanmış değerli öğretmen kadronuzun tamamı ile 2019-2020 öğretim yılında da hizmet veriyor olmanızı, 9.sınıftan 10.sınıfa geçecek olan kızım için de büyük bir şans olarak görüyorum. Bunu sağlamak adına göstermiş olduğunuz maddi manevi özveriler için ayrıca teşekkür ederim.

Denge Eğitim Lisesine kızımı adeta “emanet ederken” ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladığımı da belirtmeden geçemeyeceğim. Okulun,çocuklarımızın  hem akademik hem de psikolojik gelişimleri için ne kadar duyarlı olduklarını duymak, yeni projeleri için sabırsızlandıklarını görmek hem kızım ve diğer sevgili öğrenciler adına heyecanımı ve motivasyonumu çok arttırdı.

Son olarak, ekibinize önümüzdeki sene için katmış olduğunuz Psikiyatr Dr. Semih Dikkatli’nin nasıl iyi bir psikiyatrist olduğunu zaten önceden duymuşken, bundan böyle bizim çocuklarımıza  destek olacağını duymak beni ayrıca çok mutlu etti.Çocuklarımızın sadece akademik başarılarını değil,ruhsal gelişimlerini ve mutluluklarını esas alan bu girişiminiz ve uygulamanız için ayrıca çok teşekkür ediyorum.

Sonsuz Sevgi ve Saygılarımla,
Melek Çavaş