Eğitim Sistemimiz

Özel Denge Eğitim Anadolu Lisesi’nde sistemin özünü öğretmen kadromuz oluşturur. Okulumuzun eğitim kadrosu, hem dershane hem özel okul geçmişi olan alanında yetkin ve tecrübeli çok değerli öğretmenlerden oluşmaktadır.Kurumumuzda 5 öğrenciye 1 öğretmen düşmektedir. Özel Denge Eğitim Anadolu Lisesi olarak kişiye özgü terzilik yapan butik bir eğitim kurumuyuz. Bizi öğrenci sayısı binleri bulan öğrenci fabrikalarından ayıran temel özelliklerimizden biri de budur.

Eğitim sistemimizde;

-Haftalık programa uygun dersler yapılır.

-Yapılan dersin hemen sonrasında, o dersle ilgili etüt ve soru çözümü çalışması yapılır. Öğretmenlerimiz eşliğinde yapılan bu çalışma ile öğrencilerimiz sorularına anında cevap alma imkanı bulur.

-Tekrarlar ile pekiştirilen konu sonlarında gerek duyulur ise ufak bir sınav uygulaması yapılarak öğrenci notlandırılır. Geçerli not alamayan öğrenci ile konu anlaşılıncaya kadar çalışmaya bire bir devam edilir.

-Konu eksiği kalmayan öğrenci bir sonraki derse devam eder.

-Bu sistemde peş peşe ders/etüt/soru çözümü/sınav/özel ders uygulaması ile anlatılan konuların tamamen öğrenildiği teyit edilebilmekte ,anlatılan konular tam anlamıyla pekişmektedir.

Bu nedenle okulumuzda eğitim gören öğrencilerimiz okul dışında kurs ya da özel derse ihtiyaç duymazlar.Sistemimiz, başarısızlığı ve kurum dışı arayışı ( özel ders-dershane ) yaratan sebepleri ortadan kaldırdığından, öğrencilerimiz kurum dışı ders alamazlar.