Gastronomi, kültür ve yemek arasındaki ilişkiyi inceleyen bir disiplindir.
Yemek yiyen kendini mutlu hisseder.Aşçılar aslında mutluluk pişirir.Mutfağımızı çocukluğumuzdan kalma tatları aratmayacak şekilde düzenliyoruz.
Ülkemizin binlerce yıllık geleneklerinden beslenen zengin mutfak  kültürünü okulumuzda yaşatmayı ve uygulamayı çok önemsiyoruz.
Yemeklerimiz, okulumuzun mutfağında yerel tatlarımız dikkate alınarak hazırlanmaktadır.
Yine mutfağımızda pişen el yapımı kek,börek ve poğaçalar ile lezzetli sandviçler,sabah kahvaltısında,ikindi arasında ve akşam etütlerinde servis edilmektedir.
Ayrıca akşam etütlerine kalan öğrencilerimiz için akşam yemeği okulumuzda hazırlanmaktadır.

No course found!